torsdag 15. juli 2010

veskevoffser og slik...

Her i huset har det dukket opp en mulighet til å mobbe bustefjeset som var alltfor god til at jeg kunne la den gå fra meg.

Han har nemlig fått seg ny sele etter han ble for lubben for valpeselen. og matmor kom hjem med PUPPIA sele! Alle vet da vell at det kun er rosa veske-voffser med blonde, tyggegummibobleblåsende eiere som bruker puppia.


Ekte mannfolk (som meg) bruker finske kvalitetsprodukter med refleks og greier fra hurtta! Og egentlig burde vell matmor tenkt på det da hun kjøpe sele til FINSKE bustefjes.

Men tilbake til mobbingen. Det har gått så langt at når bustefjeset ser matmor finner selen løper han og gjemmer seg i buret sitt. Idag klarte derimot matmor å trø selen over hode på ham i ett uoppmerksomt øyeblikk. Og hva skjer?


Så fort vi kommer ut løper bustefjeset inn i hekken og gjemmer seg (i håp om at ingen skal se ham i veskevoffs-selen). Jeg og matmor er tålmodige og venter... og venter... så plukker vi litt søppel etter de rotete fugglene som har vært i båsskassen vår... så lokker vi med godis... så venter vi litt til...

Det hele ender med at matmor omtrent må kravle inn i hekken etter bustefjeset. Og dette er en MEGET tett hekk for å si det slik. Men som vanlig var matmor sta som ett esel og vant denne "kampen" også. 


Etterpå ble det tur med en noe forkavet matmor og en flau bustefjes (som ja, gikk tur i selen).

1 kommentar: